Skole


Skoler og utdanningsinstitusjoner har ikke bare høye krav til sikkerhet og kontroll på infrastrukturen men også behov for fleksible løsninger som kan tilpasses ulike situasjoner og oppgaver. Med skyløsninger fra Microsoft, sikkerhet og nettverk fra Fortigate og kontroll over endepunktene sikrer Ebru Technologies en effektiv og levende hverdag for både elever og ansattte. 
Vi leverer automatiserte løsninger for elev-pc med, onsite support og døgnvakt ved behov. Vi leverer også AV løsninger spesialtilpasset undervisning med våre samarbeidspartnere. 

Med BID prising på utstyr og EDUCATIONAL lisenser fra Microsoft og andre store programvarehus kan kvalifiserte institusjoner benytte fullverdig progamvare til en brøkdel av prisen for ordinære bedrifter. Ta gjerne en prat med oss om hvilke lisenser dere er kvalifisert til. 

Office 365 for studenter og fakultet koster fra kr 0, -og vi leverer naturligvis hele serien. Med virtuelle klasserom og samhandling i Microsoft Teams kan elever delta aktivt i undervisningen selv om de ikke alltid kan møte i klasserommet på ordinær måte. 

Les mer om Microsoft Educational lisenser her

Aktuelle systemer

Vi tilpasser våre løsninger til deres individuelle behov, men her er et knippe av løsningene vi kan knytte sammen for våre skole og utdanningskunder.  
   

Hvorfor velge Ebru?

Vi har lang og bred erfaring med IT-Drift
Døgnbemannet ServiceDesk / Vakttelefon
Kostnadseffektive, fleksible og sikre løsninger
Egen kundensvarlig med fokus på DIN bedrift
Office 365 A planer for Fakultet